Šta muškarci prvo primijete kada krenu u akciju

sex-love-life-2013-02-11-couplebed-main.jpg

Muškarci ne vide celulit, vaš polomljen nokat ili izrastak, tvrdi Cosmo.

Oni obraćaju pažnju na sljedeće stvari:

1. Vaša inicijativa

Ako oni rade sav posao, a vi samo ležite i čekate da vidite što će sljedeće dogoditi, oni će pomisliti da niste zainteresovane. Pokažite malo entuzijazma. Pomozite im da taj trenutak bude sjajan.

2. Način na koji se vaše tijelo kreće

Ako ste u grču, opustite se malo. Oni se pitaju postoji li problem ili imate li problema sa samopouzdanjem. Ali ako se pokrenete i napravite neke senzualne pokrete, to će ih oduševiti. Oni žele da se vaše tijelo usklađuje s njihovim. Žele vaše grudi na svojima, žele da osjete da je vaše tijelo tu u potpunosti. Što je više tijelo uključeno u čin, oni više osjećaju da ste uzbuđene oko toga što se događa.

3. Vaše oči

Gledate li direktno u njegove? Odmjeravate li njegovo tijelo? I jedna i druga opcija su dobre ako je odgovor pozitivan. Ako nije, to ih čini nesigurnima. Nemojte spuštati pogled od njegovog, ne gledajte u svoje tijelo (jer ste lijepe) i ne gledajte u plafon jer oni onda misle da se dosađujete. Potrudite se da vaše oči ne govore ono što ne mislite. Pokažite im da želite da ste tu gdje jeste.

4. Vaš dah

Kako zvučite? Je li vam glas dublji nego inače? Način na koji zvuči vaš glas i uzdah njima je pokazatelj toga koliko ste uzbuđene. Pokažite neverbalnom komunikacijom da radi pravu stvar. Šapnite mu nešto seksi, recite mu što će se sljedeće dogoditi i što želite da napravi. Njihovo uzbuđenje ovisi puno o vašem, zato ga se nemojte bojati i pokazati.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!