Stručnjaci navode pet pravila za dugotrajnu vezu

#Love&Sex #Partneri #Pravila #Žene

maxresdefault-3-1.jpg

Metju Husej, stručnjak za veze, donosi četiri trika koja će vam pomoći da mu još više privučete pažnju i probudite interesovanje kod partnera.

Laskajte mu

Nije tajna da frajeri reaguju na pohvale pa zato sljedeći put poziv na sastanak neka bude i kompliment poput: “Sviđa mi se tvoja znatiželja. Kladim se da bi s tobom bilo zabavno posjetiti neki muzej.” Osim što će se osjećati bolje, imaće i povod da se dokaže na sastanku koji neće odbiti.

Držite se pravih sastanaka

On vam šalje: “Da li želiš da večeras pogledamo film kod mene?” Vi odgovarate: “Mislim da je još uvijek rano za tako nešto, bolje je da idemo negdje na piće i ispričamo se.” Ako želi da vas vidi, neka barem prvih 14 dana izađe iz svoga gnijezda i druži se s vama van četiri zida.

Pokažite entuzijazam

Ne mora da se desi ništa spektakularno da biste pokazali uzbuđenje. Bilo da je riječ o ukusnom obroku, kafi kojoj se radujete ili nečemu mnogo dubljem, kad mu pričate o stvarima koje volite (i od njega tražite isto), omogućite mu da se osjeća povezanije s vama.

Nazovite ga

Da! Umjesto što ćete mu poslati poruke, sljedeći put kad se vraćate s posla, nazovite ga i pitajte ga kakav mu je dan. Govorimo o kratkim razgovorima. Ovaj mali (ali važan) čin pokazuje pravo samopouzdanje i to vas odvaja od gomile onih koji imaju fobije od razgovora, a žive na Snapčetu.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!