Ženama su na društvenim mrežama najprivlačniji ragbisti

Woman-social-media1.jpg

Na društvenim mrežama važe pravila koja se često mogu naći u stvarnom kontaktu sa nekim ko vam se dopada, ali muškarci koji ženama više privlače pažnju od ostalih su oni koji se bave ragbijem.

Sigurnije je da će žene poželjeti da budu sa muškarcem koji igra ragbi, a koga su upoznale online. U istraživanju su korišćeni rezultati dobijeni analizom aplikacije za upoznavanje Tinder. Na njoj su muškarci koji nisu stavili da se bave sportom imali 57 klikova sa ženama, a oni koji su naveli da se bave sportom imali 94,2 klika.

Kada su u pitanju žene, 88 klika imale su one koje se ne bave sportom, dok su one koje se bave sportom dobile 98,4 klika.

Prema istraživanju na ovoj aplikaciji muškarci koji su naveli da se bave ragbijem imali su nevjerovatnih 120 klika. Za njima slijede dizači tegova sa 117 klika, golferi sa 104, plivači sa 102 i bokseri sa 97 klika.

Fudbaleri su izostali iz Top 5, ali su još uvijek ispred plesača, gimnastičara, igrača kriketa i jahača konja. Navodno, muškarci koji su atletski građeni više privlače jer im oni mogu “napraviti” zdraviju djecu.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!