2Cellos obradili temu iz „Igre prijestola“

#2Cellos

2Cellos objavili su prvi singl sa nadolazećeg albuma „Score“, riječ je o temi iz hit serijala “Igra prijestola”. Muziku prati i sjajan spot u režiji Darka Drinovca, kojim dominiraju slike Dubrovnika.

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana serija Igra prijestola. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku da prikažemo cijelom svijetu ljepote naše zemlje, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine porodice”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2CELLOS veliki fanovi poznatog serijala, ovim spotom ujedno najavljuju i izlazak novog albuma „Score“ (Portrait/Sony Music Masterworks). Album izlazi 17. marta, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova.

Snimili su ga sa Londonskim simfonijskim orkestrom.

“Uvijek nam je bila velika želja da sviramo filmsku muziku i ko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku muziku, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske kompozitore”, otkrili su Luka i Stjepan.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!