Bend „Simple Minds“ stigao u Podgorici

Škotski rok veterani, članovi benda „Simple Minds“ doputovali su danas u Glavni grad. Oni će sjutra veče dvočasovnim koncertom na Stadionu malih sportova zatvoriti četvrto izdanje festival City Groove.

.Foto: .

„Zdravo, srećan sam što smo u Crnoj Gori, vrijeme je vedro tako da se vidimo sjutra veče“ poručio je Jim Kerr pjevač Simpe Mindsa

Simle Minds u Podgorici će svirati u okviru svjetske turneje na kojoj promovišu osamnaesti studijski album „Walk Between Worlds“.

Festival City Groove počeo je sinoć na Stadionu malih sportova i to spektakularnom žurkom pod vedrim nebom, a ljubitelji elektronskog zvuka imali su priliku da uživaju u nastupima Mr. Lekke, Daria Nuneza i dua The Cube Guys.

.Foto: .

Druga festivalska noć počeće koncertom KIC pop hora u 21 sat, Stereo MC’s svojim hitovima zagrijaće publiku, a nakon njih nastupiće Josipa Lisac. Drugu noć svojim nastupom zatvara hrvatski rok sastav Vatra.

Ulaznica još uvijek ima, a mogu se naći isključivo na prodajnom mjestu ispred Stadiona malih sportova po cijeni od 10 eura za večeras, a za sjutra ulaznica za parter je 10, a fan pit 15 eura.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!