Dejvid Geta zatvara Egzit festival

Čuveni francuski DJ, producent i remikser Dejvid Geta (David Guetta) nastupiće posljednje večeri Egzit festivala na glavnoj bini, objavili su organizatori.

Dejvid Geta

„Pored toga što su pojedini strani mediji ovogodišnji program već proglasili „silovitim“, istina je da će konačna lista glavnih zvijezda biti duplo duža! Prve zvijezde u novom talasu već su tu, pa će tako glavnu binu u četvrtak 12. jula pokrenuti nezaustavljiva američka rok kantautorka LP, koja je osvojila svjetsku muzičku scenu singlom „Lost On You“, jednom od najupečatljivijih ljubavnih pjesama tekuće decenije, kao i kroz saradnju sa Rihannom, Kristinom Agilerom i mnogim drugim zvijezdama“, kazali su iz Egzit tima.

Veliko muzičko finale i spektakl zatvaranja glavne bine u nedjelju 15. jula biće pod dirigentskom palicom svjetskog hitmejkera Dejvida Gete!

„Najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i prije 12 godinakada je krčio put do današnjeg statusa muzičke ikone“, ističu organizatori.

Geta iza sebe ima brojne nagrade uz dva Gremija i producirane singlove sa najvećim muzičkim imenima kao što su Dejvid Bouvi, Rijana, Snup Dog, Sia, Niki Minaž, Emeli Sande, Ejkon, Avići i brojni drugi, a nedavno je objavio i drugu zajedničku numeru sa svojim mladim pandanom Martinom Gariksom.

Egzit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavu u Novom Sadu. Ulaznice po promotivnoj cijeni sa 60 odsto popusta od finalne, za 58 eura prodaju se putem mreže Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz do Egzit festivala.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!