Frenki Vali i Stiven van Zant u Kući slavnih

Američki muzičar Frenki Vali i njegov bend „For sizons“ (Four Seasons), kao i gitarista Stiven van Zant primljeni su u Kuću slavnih države Nju Džersi.

Foto: Beta/APFoto: Foto: Beta/AP

Na jučerašnjoj ceremoniji su u Kuću slavnih primljeni i nekadašnji bejzbol igrač Al Lejter, astronauti Mark i Skot Keli, pisac Harlan Koben, poslastičar Badi Valastro i drugi.

Neočekivano se na ceremoniji pojavio i Brus Springstin, koji je sa svojim dugogodišnjim prijateljem Van Zantom izašao na binu gdje su izveli numeru „I Don’t Want To Go Home“. Springstin je član Kuće slavnih od prije deset godina.

„Učinili smo nemoguće – učinili smo da Nju Džersi bude kul“, rekao je Van Zant.

Springstin je svog prijatelja opisao kao „jedinog čovjeka kog poznaje, sem Hjua Hefnera, a da je pronašao način da cijeli život provede u pidžami“ i dodao da, iako je Van Zant rođen u Bostonu, „ne postoji čistija esencija etosa Nju Džersija od njega“.

Van Zant se okušao i kao glumac, u seriji „Porodica Soprano“, gdje je igrao mafijaša Silvija Dantea.

Glumica Meril Strip, koja je uvedena u Kuću slavnih čim je osnovana 2008, ponovo nije došla na ceremoniju, zbog snimanja serije „Big Little Lies“. Ona tako još uvijek nije zvanično ušla u Kuću slavnih.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!