Muzička trilogija Tonija Cetinskog stiže u Budvu

Koncert pjevača Tonija Cetinskog biće održan sjutra, 5. maja, u Budvi, kao dio manifestacije „Karnevalske majske večeri“.

foto: Paolo GentiliniFoto: foto: Paolo Gentilini

„Koncerti na zagrebačkom Trgu bana Jelačića uz prisustvo 40 hiljada posjetilaca, te nedavna dva rasprodana vezana koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima je među ostalim promovisao novi album „Kao u snu“, te novu pjesmu „General bez činova“, potvrđuju činjenicu da nikada nije bio bolji, energičniji, zabavniji, glasom i stasom, a što je i jednoglasna ocjena struke i publike“, saopšteno je iz izdavačke kuće „Hit records“.

Istakli su da sve urađeno u prethodnom periodu dokaz je da Toniju motiva ne nedostaje.

„Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama, te energija koju ulaže u svaki svoj koncert, tek su mali dio formule za uspjeh, koje ga godinama drže u vrhu scene. Obožavatelji i cjelokupna publika to prepoznaju i vraćaju mu na najbolji način, novi album ‘Kao u snu’ nalazi se na prvom mjestu top-liste prodaje, a nova pjesma i spot ‘General bez činova’, među najslušanijima i najgledanijima su u medijskom prostoru“, istakli su iz „Hit recordsa“.

Poručuju da Toni nastavlja u istom muzičkom ‘tonu’ i najavljuje nove, još spektakularnije projekte. Jedan od njih, dogodiće se sjutra, u prekrasnom starogradskom jezgru Budve.

Kalcone, svjetski hitovi i „best of Toni Cetinski“

Cetinski je rekao agenciji Beta da će publika u Budvi moći da čuje program repertoarski podijeljen u tri dijela.

„Prvi dio su kalcone, drugi io odabrani hitovi kao što su ‘Bohemian rhapsody’, ‘Show must go on’ i druge, a zadnji dio ‘best of Toni Cetinski’ biće i najduži“, istakao je on.

Cetinski je rekao da će ga na bini pratiti „ToniC orkestar“, koji je, kako je podsjetio, u posljednje dvije godine dobio deset novih članova.

„To su žene koje sviraju violine i violončela i viole, mali orkestar kojim smo proširili moj standardni bend“, istakao je on.

Prema njegovim riječima, koncert će biti interesantan i strancima jer je spremljen međunarodni dio programa.

„Nadam se da ćemo onda svi zajedno da zapjevamo, i stranci koji možda ne znaju, ako ništa drugo moći će da osjete to“, rekao je Cetinski.

Govoreći o manifestaciji „Karnevalske majske večeri“, istakao je da je organizovana „jako dobro“.

„Karnevali su odlične stvari koje donose dosta posla u predsezoni. Osim direktne količine ljudi koji noćivaju tu, sigurno je i reklama za ovaj kraj i nešto što produžuje sezonu“, istakao je Cetinski.

Karnevalske majske večeri trajaće do 6. maja, a manifestaciju organizuju Turistička organizacija Budve, Opština Budva, nevladina organizacija (NVO) „Feštađuni“ u saradnji sa Kulturnim centrom „Stara Budva“ i hotelom „Mažestik“.

<em>Pogledajte najnovi spot Tonija Cetinskog za pjesmu „Kao u snu“: em>

http://rtcg.me/upload/boxFileData/2018/05/4/279503/Toni%20C%20novi%20spot.mp4 Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!