Nastupili Stefanovski, Marčelo i DST

Uz neumornu publiku, autentične izvođače i besprekornu organizaciju proteklo je i posljednje veče ovogodišnjeg festivala na Krupcu. Zadatak da zagriju publiku, ali i atmosferu imali su Bubnjivi – Ivan Ivanović, kantautor iz Podgorice, zatim sarajevski bendi Helem Nejse, kao i makedonski Vlatko Stefanovski trio.​

Foto: Facebook Lake festFoto: Foto: Facebook Lake fest

Ipak pravi „vatromet“ je nastupio kada su binu zauzeli nikšićki pankeri DST, a tokom izvođenja pjesme „Vatra“, kao i uvijek, sva publika je skakala u istom ritmu, pjevajući dobro poznate stihove.

Zatim je uslijedio nastup hip-hop muzičara iz Paraćina, Marčela. On je tokom jednočasovne svirke izveo brojne hitove kao što su Pegla, Laž, Muk, Baba, Podzemlje, Tunel, a publika ga je vjerno pratila. Popularni reper se našalio da je ova svirka bila „popravni“ za prethodnu, kada zbog okolnosti nijesu uspjeli da zasviraju kraj jezera.

Svirka se nastavila do sitnih sati sa The Prodigy tribute-om i autorskim punk – blues bendom iz Sinja, M.O.R.T.-om, koji je zatvorio ovogodišnji festival.

Iz organizacije festivala su saopštili da je sve je proteklo besprekorno potvrdili su mnogi bendovi tokom minula tri dana, ali sinoć i direktor Lake festa, Peđa Zečević, dodajući da su očekivanja u potpunosti ispunjena.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar