,,Omakne mi se šamar“ Zvijezda Jugoslavije u centru skandala, a ispovijest njegove bivše žene će vas slediti

#DanijelPopović #Ispovijest #Sandra

Daniel Popović doživio je vrtoglavu slavu u SFRJ, a nazvan je i moralnim pobjednikom Evrovizije u Minhenu 1983. na kojoj se takmičio pjesmom ,,Džuli“. Daniel godinama pokušava da se vrati na estradu, a sada mu je nastup u Hrvatskoj zabranjen, zbog nasilničke prošlosti.

Nastup zakazan u jednom klubu, otkazan je, jer je organizatorima ukazano na njegovu problematičnu prošlost nasilnika, koju je i sam u nekoliko navrata potvrdio u skandaloznim izjava, prenosi 24sata.hr. Klub je odmah otkazao nastup, uz napomenu da su oni ,,za ljubav, a ne za nasilje“.

Podsjetimo, Daniel je u jednom intervjuu rekao, pošto ga je bivša supruga oprtužila za nasilje:

– Nisam nasilan, ali znao je poneki šamar da mi se zalomi.

Njegova supruga Sandra prije 13 godina izašla je u javnost sa pričom o nasilju koje je trpjela od Danijela:

– U početku veze kritikovao je moj način odijevanja optužujući me da djelujem previše izazovno – ispričala je Sandra Popović 2015. za Nacional.

– Volio je da sam dotjerana, ali nisam smjela da pokažem ni ruke ni noge, niti da obučem strukiranu haljinu. Takođe, „učio“ me kako bi trebalo da se ponašam: govorio mi je da u društvu smijem da gledam samo u sto ili u njega i da na sva pitanja moram odgovarati s kratkim „da“ ili „ne“. Ako bih pogledala u nekog muškarca, odmah me optuživao da koketiram, a ako bih pogledala u neku ženu, pitao me jesam li lezbejka? Po njegovom mišljenju ni u čemu nisam bila dobra, čak ni u rezanju paradajza i pečenju jaja. Jednom sam kuvala kafu deset puta, a on ju je svaki put prosuo u wc, sve dok nisam pogodila njegov ukus – rekla je Sandra Bagarić Popović dodavši da se ne sjeća kad je dobila prvi šamar, ali pamti da se situacija zaoštrila kad im se rodio sin.

– Smatrao je da previše vremena posvećujem djetetu, a da njega zanemarujem. Zbog toga me dva puta prije vjenčanja nagovorio na abortus uz obrazloženje da me još ne želi djeliti s djetetom. Kad sam treći put ostala trudna, nevoljno je pristao, ali je kasnije kad bi se naljutio znao da kaže da dijete sigurno nije njegovo – kazala je ona. Daniel se ženio četiri puta.

Izvor:http://24. sata.hr

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!