Podgorički reper PEPE: Od školske klupe do očiju metropole (VIDEO)

Petar Žugić Pepe, reper i producent iz Podgorice, muzikom se bavi od svoje 15. godine. Počeo je sa drugovima iz klupe, sa kojima ga je spojio rep.

Foto: Privatna arhiva, Facebook

„Nismo ni planirali u početku da snimamo, samo smo se skapirali i počeli da pišemo. Drugarice koje su s nama učile su voljele da čitaju naše tekstove, pa nam je to bilo fora.“ – Pepe počinje svoju priču za Portal Crna Gora.

Nakon srednje škole, Petar je nastavio sa muzičkom orjentacijom pa je nastavio da radi i da uči muzičku produkciju.

„U očima metropole je moja prva pjesma koja je nastala u momentu kad mi je u glavi odjednom bilo mnogo razlitičih stvari koje su se ređale kroz rime…“ – kaže Pepe za pjesmu za koju je sam pisao tekst, radio matricu kao i mix i master.

„Za spot su bili zaduženi moji prijatelji i kolege sa Fakulteta vizuelnih umjetnosti, čiji sam i ja student. Bila je mnogobrojna i raznovrsna ekipa, izvršni producent je bila Čolović Ivana, producent Pavlićević Milica, režiju je radila takođe Čolović Ivana, direktor fotografije je bio Vasiljević Stevo, snimatelj Lazarević Dejan, montažu je radio Gobović Balša, stajling i kostim Marta Garčević, make-up Čolović Ivana, balerina je bila Ksenija Sinđić, i svima bih ovom prilikom htio da se zahvalim, jer bez njihove pomoći spot ne bi bio onakav kakav je. Naravno velika zahvalnost ide i Ani Janković i Vuku Vukadinoviću, koji su snimanje cijelog spota ispratili.“

Spot je sniman u prostorijama foto studio-a na Fakultetu vizuelnih umjetnosti.

„U narednom periodu ću se truditi da ovu pjesmu promovišem i vjerovatno će za par mjeseci izaći nova stvar, ali ne bih sada ni previše otkrivao.“ – zaključuje Pepe i ostavlja nas da sa znatiđeljom iščekujemo njegov sljedeći projekat.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!