Prva noć opravdala očekivanja

Ljubitelji elektronske muzike uživali su u prvoj večeri festivala „City Groove“.

.Foto: .

Na Stadionu malih sportova nastupili su Mr.Lekka, Dario Nunez i „The Clube Guys“.

Iz godine u godinu raste broj ljubitelja elektronske muzike, pa su u nastupima gostujućih DJ-eva uživale različite generacije.

Festival je otvorio domaći DJ i producent Luka Leković – Mr.Lekka koji je nakon mnogobrojnih priznanja u svijetu elektronske muzike u svoju biografiju upisao i prvi festivalski nastup.

Zatim je mix pult preuzeo Španac Dario Nunez koji je od 20 svjetskih produkcijskih kuća dobijao nagrade za jedinstven zvuk, a čak četiri puta bio proglašen za najboljeg DJ-a.

Osluškivajući puls publike, Dario je odlučio da repertoar ne bude komercijalan, a upravo ovaj njegov potez publika je prihvatila sa oduševljenjem.

Italijanski duo, stigao je na Stadion malih sportova sat vremena prije planiranog nastupa kako bi i sami ispratili Dariov set.

..Foto: ..

Sjajna atmosfera koju je Španac uspio da napravi tokom dva sata nastupa, Roberto Intralaci i Luka Provera su samo nastavili, dok su sa njima na bini zajedno đuskali Nunez i Mr.Lekka.

Večeras će na Stadionu malih sportova u okviru druge večeri City Groove festivala nastupiti „Kic pop hor“, „Stereo MCs“, Josipa Lisac kao i hrvatski bend „Vatra“.

Karata još uvijek ima u prodaji, a mogu se naći samo na punktu ispred Stadiona po cijeni od 10 eura.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!