Prvi posthumni singl Džordža Majkla

#DžordžMajkl

Radio BBC 2 predstavio je juče neobjavljenu pesmu Džordža Majkla, nešto više od osam mjeseci poslije smrti pop zvijezde.

Foto: Guliver/Getty images

Producent Nil Rodžers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s „podijeljenim“ osjećanjima, sa „suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavlju“.

Naslov „Fantasy“, remiks iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji „Chirs Evans Breakfast“.

Džordž Majkl je preminuo 25. decembra 2016. u 54. godini, usljed srčanih problema. Sahranjen je tek krajem marta u uskom krugu porodice i prijatelja na sjeveru Londona, posle višenedjeljne istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Dvije sestre Džordža Majkla, Melani i Joda, obavijestile fanove da će njegov kreativni tim iz Sony Records nastaviti da objavljuju sve projekte na kojima su teško radili.

Kazale su da žele da nastave bratovljevo djelo „dijeleći“ njegovu muzičku baštinu, „baš onako kako bi on sam želio“, prenosi Prva.rs.

Procijenjeno je da ima materijala za tri albuma ali oni, zajedno sa već poznatim saradnjama sa Rodžersom i producentom Nojti Boj, i dalje nemaju tačan datum objavljivanja.

Sa više od 100 miliona prodatih nosača zvuka Majkl je posljednjih godina živio povučeno i pripremao album i autobiografski dokumentarni film.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!