Šćepan Stojanović za portal Crna Gora: Iznenađenje za finale

#ŠćepanStojanovic #JaimamTalenat #CrnaGora

Crnogorski harmonikaš Šćepan Stojanović, predstavnik Crne Gore u televizijskom takmičenju ,,Ja imam talenat“, govorio je za portal Crna Gora o dosadašnjim nastupima i prolasku u Superfinale, koje ga očekuje 1. juna.

Kakav je osjećaj biti superfinalista i predstavljati Crnu Goru na tako gledanom takmičenju kao što je ,,Ja imam talenat“ ?

Osjećaj je fenomenalan. Još uvijek mi se čini kao da nisam svjestan postignutih rezultata, ali sam od početka vjerovao u sebe i, uz podršku porodice, prijatelja i publike iz Crne Gore, a i regiona, uspio da se plasiram u Superfinale. 

Počinješ sa pripremama za događaj godine ? Da li nam možeš otkriti neki detalj, izvodio si rok, miksao ga sa narodnom muzikom, pa si u polufinalu dodao malo hevi-metala ?

Da, već sam počeo da se pripremama. Volio bih da to bude iznenađenje, ali očekujte još neki novi muzički žanr, koji sada ne bih otkrivao. Na početku sam nastupio sa pjesmom Europe, a tu sam melodiju volio još kad sam bio dijete i zato sam riješio da je uvrstim u miks. Mogu slobodno reći da je taj moj početak ostavio jak utisak i na žiri i na publiku, pa mogu reći da je izvođenje ,,Europe“ bio pun pogodak. 

Prvog juna je Superfinale, publika očekuje kulminaciju sezone ?

Pročitajte još:   Maya Berović: Razboljela sam se, pa moram da pjevam na plejbek
 
I ja, naravno, očekujem dobar nastup. Prvo da se spremim da dobro odradim da budem zadovoljan i vjerujem da će rezultat doći. Takođe očekujem veliku podršku publike, jer ovog puta oni biraju pobjednika. 
_____________________________________________________________________
Šćepan je, svojim nastupima, oduševio publiku i cijeli region i tako zadobio nadimak ,,virtuoza na harmonici“. Epitete vrhunskog izvođača polako opravdava, a mi mu želimo sreću u velikom finalu.
_____________________________________________________________________
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!