Severina premijerno predstavlja novi singl u ponedjeljak

#Severina #pjesma

Nakon prva dva najavna singla s nadolazećeg albuma, ,,Kao” i ,,Otrove”, koja su za samo četiri mjeseca pregledana čak 40 miliona puta na Ju tjubu, Severina je danas putem društvenih mreža najavila i treći – ,,Mrtav bez mene”, koji će premijerno biti objavljen u ponedjeljak, 5. juna, tačno u podne na njenoj Fejsbuk stranici.

-Ovo je teška pjesma, ali joj nijesam mogla odoljeti. Muziku je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala ,,Kakav tekst želiš“? Rekla sam: ,,Jako izluđen od ljubavi, i krvav.“ Uspjela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nijesu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Ko bi joj odolio?– izjavila je Severina.

Spot, za koji je zaslužan Severinin dugogodišnji saradnik Darko Drinovac, dokaz je da snažne emocije ne trebaju ništa osim onoga u kome su.

,,Mrtav bez mene“ je treći po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dijela; prvi početkom juna, a drugi dio na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.

photo: Jelena Balić


Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!