Stigao novi spot Šon Pola

#NoviSingl #SeaDanceFestival #SeaDance #NoviSpot

Dugo očekivani novi spot svjetske muzičke zvijezde Šon Pola, za singl „Tek Weh Yuh Heart“ koji je snimio sa popularnim kanadskim reperom Torijem Lanezom, konačno je ugledao svjetlost dana.

Šon i Tori

Saradnja dva muzičara započeta je tokom prošle godine. Tori Lanez jedan je od mnogih umjetnika koji često koristi elemente dancehall zvuka u svojoj muzici, što ga je inspirisalo da pozove Šon Pola da zajedno kreiraju remix Gremi nominovanog hit singla „Luv“.

Nakon toga započeli su rad i na numeri „Tek Weh Yuh Heart“, koja predstavlja sjajan miks različitih žanrova od regea, denshalla do repa.

Šon je početkom godine najavio i skori izlazak novog albuma, na kome je pored Laneza, sarađivao i sa Dejvid Getom, Afrodžekom, Šakirom i mnogim drugima.

Novi singl „Tek Weh Yuh Heart“ u paketu sa prethodnim „She doesn’t mind“, „Temperature“, „Get busy“, „Got 2 Luv U“, „Give it up to me“, „Baby boy“ garantuje dobru zabavu na ovogodišnjem Sea Dance festivalu, gdje će 15. jula Šon prirediti nastup za pamćenje.

Ulaznice po novoj cijeni od 29.99 eura

Ulaznice za četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se održati od 13. do 15. jula mogu se naći po novoj promo cijeni od 29.99 eura. Ovo je cijena sa čak 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore.. Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!