Veliki povrata Milice Majstorović u najskupljem projektu RTS-a

Mnogi je se sjećaju iz muzičkog takmičenja „Operacija trijumf“, a Milicu Majstorović poslednjih godina nismo imali prilike da vidimo često u javnosti, dok se o njenom burnom životu i te kako pisalo i pričalo.

Skrenula je pažnju na sebe učešćem u nekadašnjem šou programu, a iako nije došla do finala, bila je veoma prisutna na sceni, pa se njena pjesma „Savršeni par“ nerijetko vrtjela na radio stanicama i na TV kanalima.

Šira javnost za nju je čula kad je navodno pokušala samoubistvo, a sa svima se bila oprostila porukom na društvenim mrežama.

“Odoh, a gdje? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja“, napisala je tada, a o problemima kroz koje je tada prolazila pričala je za medije.

Šuškalo se da je sebi pokušala da oduzme život kombinacijom ljekova za smirenje i alkohola, a u jednoj emisiji je izjavila da su je „mediji pojeli“ i da im je „pružila previše zadovoljstva“.

Ovo je bio mučan period za nju i tada je imala problem sa opadanjem kose zbog stresa.

Sada se pojavila u seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“, a epizoda u kojoj glumi emitovana je sinoć. Tumači lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje, a vjerujemo da su se mnogi iznenadili kada su je videli u najskupljem projektu RTS-a.

Milica se prije nekoliko godina pojavila i u serijama „Žene sa Dedinja“ i „Folk“, te je evidentno da je gluma i te kako zanima. Pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom.

Muzikom se i dalje bavi, a nastupa sa bendom “Beti bum“ koji već uveliko poznat crnogorskoj javnosti.

Izvor: Blic, Crna Gora

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!