Žak Hudek UDARIO na prošlogodišnjeg pobjednika Evrovizije: „Prevario si cijelu Evropu, ali nisi mene“

Da ti kažem nešto Salvadore – prošle godine kada si propustio sve probe i kada ih je tvoja sestra odrađivala za tebe – Evrovizijska komisija je trebalo da te diskvalifikuje!, poručio je Žak Hudek, prošlogodišnji predstavnik Hrvatske

Rezultat slika za салвадор собралSalvador Sobral (FOTO: Profimedia)

Salvador Sobral, prošlogodišnji pobjednik na „Pjesmi Evrovizije“, izjavio je u portuglaskim medijima da izraelsku pjesmu smatra „užasnom“, pa izazvao lavine komentara ostalih učesnika.

Salvador kaže da žali što se ništa nije promijenilo od prošle godine, a izraelsku pjesmu smatra „užasnom“, a ostale kaže da nije želio ni da sluša, prenosi B92.

“Jutjub je mislio da će mi se dopasti izraelska pjesma. Otvorio sam i užasnuo se. Srećom, ove godine ne moram ništa da slušam“, rekao je.

Jasno je da je to izvazvalo kritike prošlogodišnjih, ali i ovogodišnjih učesnika.

 

Predstavnica Izraela Neta ogovorila mu je miroljubivim tonom.

“Salvadoru šaljem svu ljubav, ali i umjetnicima iz svih žanrova. Obostrano poštovanje i različitost u saradnjama je ono što Evroviziji sada treba“, napisala je na mrežama.

Takođe, Žak Hudek koji je predstavljao Hrvatsku na Evroviziji prošle godine odgovorio mu je, ali mnogo oštrije od Nete:

Rezultat slika za жак худекŽak Hudek (FOTO: Zase.mk)

“Stidi se, Salvadore, stidi se! Da li tako treba da govori jedan pobjednik na Evroviziji? Toliko si se potrudio da predstaviš sebe kao humanog čoveka, pravog umjetnika i možda si prevario cijelu Evropu, ali nisi mene! Da ti kažem nešto Salvadore – prošle godine kada si propustio SVE probe i kada ih je tvoja sestra odrađivala za tebe – Evrovizijska komisija je trebalo da te diskvalifikuje! To je bilo užasno neprofesionalno i ekstremno nefer prema svima nama koji smo ulagali veliki trud. Čak i u pobjedničkom govoru si bio neprijatan prema nama, tvojim kolegama – ali, SADA si još neprijatniji što čačkaš izraelsku predstavnicu Netu i njenu pjesmu, to je nečuveno! Generalizovanje koje je neprikladno, a posebno nedžentlmenski od tebe. Svi ti mladi umjetnici imaju svoje snove i trenutno su pod velikim pritiskom, pa ko si ti da nadvijaš sjenku nad njima?“, zaključio je Žak u svom Fejsbuk postu.

Izvor: Nedeljnik

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!