„Zdravo Podgorice, stigao sam“

Prvi izvođač četvrtog izdanja City Groove festivala španski DJ i producent Dario Nunez stigao je u Podgoricu i spreman je za sjutrašnji nastup na Stadionu malih sportova.

Nunez: Čekam vas sjutra veče na City Groove festivaluFoto: Nunez: Čekam vas sjutra veče na City Groove festivalu

„Zdravo Podgorice, stigao sam. Čekam vas sjutra veče na City Groove festivalu“, poručio je Nunez po dolasku na podgorički aerodrom.

Ovogodišnje izdanje festivala otvoriće od 21 sat Luka Leković aka Mr. Lekka producent iz Podgorice kome je ovo i pored velikog uspjeha prvi festivalski nastup. Nakon njega ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da premijerno čuju, pravo sa Ibice Daria Nuneza koji je od 20 najboljih svjetskih produkcijskih kuća dobijao nagrade za jedinstven zvuk, a čak četiri puta bio proglašen za najboljeg producenta.

Prvo veče zatvoriće italijanski elektro duo The Cube Guys kojima će ovo takođe biti premijeran nastup u Podgorici. Čuveni po stvaranju atmosfere koja posjetioce ne ostavlja ravnodušnim, dvojac je nastao 2005. godine, a čine ga italijanski DJ-evi i producenti Roberto Intralaci i Luka Provera. Njih dvojica imaju različite stilove, ali ih je ujedinila želja da daju svoj doprinos i ostave lični pečat na internacionalnoj klupskoj sceni. Ulaz na stadion prve večeri je slobodan, a festivalska kapija otvara se u 20 časova.

Tokom druge i treće večeri City Groove festivala publika će imati priliku da uživa u koncertima KIC Pop Hora, hip hop dua Stereo MC’s, Josipe Lisac i benda Vatra (2. jun), kao Autogenog treninga i škotskih veterana Simple Minds-a (3. jun). Iako je prvi kontigent ulaznica rasprodat, karata još uvijek ima u prodaji i mogu se naći na prodajnim mjestima Crnogorskog telekoma u Podgorici, Nikšiću i Budvi, zatim Hard Rock Cafeu i preko mreže Gigstix, kao i na sajtu www.citygroove.me i to po cijeni od 10 eura za drugo veče, dok zbog koncerta benda Simple Mindsa karte po cijeni od 15 eura za fan pit i 10 za parter.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!