Opet u trci za najbolji evropski festival

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#SeaDance

Sea Dance je ponovo u trci za evropske festivalske „Oskare“ (European Festival Awards), u kategoriji za najbolji festival do 40.000 posjetilaca dnevno, u kojoj je trijumfovao 2015. godine i od tada je uvijek u prvih deset.

.

Sea Dance je bio dio velikog regionalnog EXIT Ljeta ljubavi koji je okupio preko 350.000 ljudi iz više od 90 zemalja svijeta na čak četiri uzastopna festivala i svi oni su nominovani za najbolje u svojoj kategoriji na predstojećim Evropskim festivalskim nagradama.

EXIT festival je i devete uzastopne godine nominovan u glavnoj kategoriji za „Najbolji veliki evropski festival“, dok je novi festival u EXIT familiji, istarski Sea Star, nominovan u kategoriji „Najbolji novi festival“.

Revolution iz Temišvara sev već treću godinu takmiči za titulu „Najbolji mali festival“. Glasanje za Evropske festivalske nagrade počelo je danas i trajaće do 30. novembra, a svi koji glasaju automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu da osvoje VIP ulaznice za najbolje festivale! Glasa se putem ovog linka izborom za EXIT u kategoriji “Best Major Festival”, za Sea Dance u kategoriji “Best Medium-Sized Festival”, za Sea Star kao „Best New Festival“, te za Revolution u „Best Small Festival“ kategoriji.

Izvor: Radio Televizija Crne Gore

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!