Konačno je stigao Football Manager 2018

#Igrice #FootballManager2018 #Fudbal

882c531972541e068f633ee905273e80.jpg

Konačno je stiglo ovogodišnje izdanje najpopularnije simulacije života i rada fudbalskog menadžera, Football Manager 2018.

Po prvi put, Sega, koja stoji iza ove igre, je u isto vrijeme predstavila Football Manager na više platformi – Windows, Mac, Linux, iOS i Android.

Od unapređenih performansi i opcija, od kojih će mnogi tek biti otkriveni u narednim mesecima, uveden je unapređeni prikaz mečeva, sponzorskih ugovora klubova, igrača i dresova.

Skautingu je posvećeno mnogo detalja, pa sada skauti neće tako lako moći da dolaze do informacijama o igračima iz udaljenih zemalja, već će za taj proces biti potrebno određeno vrijeme.

Jedna od najvećih novina u igri, a o kojoj se pričalo od njene najave, jeste da je uvedena opcija da se igrači (ali samo oni koje je kreirala igrica) mogu da se deklarišu kao homoseksualci.

Pročitajte još:   Instagram sada pokazuje kada ste posljednji put bili aktivni

Sigurno je da će i FM 18 doneti istu količinu uzbuđenja strastvenim igračima širom svijeta.

Podsjetimo, serija igara o fudbalskim menadžerima je počela 1992. godine. Igrica se zvala “Championship Manager” do 2004. godine kada je došlo do prekida saradnje između kompanija Sega i Eidos Interactive i kada je Sega preimenovala serijal u trenutni naziv.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!