Konačno je stigao Football Manager 2018

#Igrice #FootballManager2018 #Fudbal

882c531972541e068f633ee905273e80.jpg

Konačno je stiglo ovogodišnje izdanje najpopularnije simulacije života i rada fudbalskog menadžera, Football Manager 2018.

Po prvi put, Sega, koja stoji iza ove igre, je u isto vrijeme predstavila Football Manager na više platformi – Windows, Mac, Linux, iOS i Android.

Od unapređenih performansi i opcija, od kojih će mnogi tek biti otkriveni u narednim mesecima, uveden je unapređeni prikaz mečeva, sponzorskih ugovora klubova, igrača i dresova.

Skautingu je posvećeno mnogo detalja, pa sada skauti neće tako lako moći da dolaze do informacijama o igračima iz udaljenih zemalja, već će za taj proces biti potrebno određeno vrijeme.

Jedna od najvećih novina u igri, a o kojoj se pričalo od njene najave, jeste da je uvedena opcija da se igrači (ali samo oni koje je kreirala igrica) mogu da se deklarišu kao homoseksualci.

Sigurno je da će i FM 18 doneti istu količinu uzbuđenja strastvenim igračima širom svijeta.

Podsjetimo, serija igara o fudbalskim menadžerima je počela 1992. godine. Igrica se zvala “Championship Manager” do 2004. godine kada je došlo do prekida saradnje između kompanija Sega i Eidos Interactive i kada je Sega preimenovala serijal u trenutni naziv.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!