Nina Stanišić Karaklić za portal Crna Gora: Život u Bakuu je lijep ali mi i Crna Gora nedostaje

#NinaStanišić #Priča

Podgoričanka Nina Stanišić Karaklić nekadašnja je mis Crne Gore, koja je široj javnosti poznata po učešću u brojnim muzičkim spotovima, i kao model na revijama. Danas, ona je svijet modelinga zamijenila ušuškanim porodičnim životom. Već izvjesno vrijeme sa suprugom fudbalskim trenerom Aleksandrom, sinom Maksimom i kćerkom Evom živi u Bakuu u Azerbejdžanu. Za portal Crna Gora priča kako izgleda život u Bakuu, koliko ima vremena da se posveti poslu u modnoj agenciji ,,National stajl“ čija je vlasnica, i šta joj najviše nedostaje kada je daleko od porodice i prijatelja u Crnoj Gori.

-Imati djecu je najljepši osjećaj na svijetu, neprocjenjivo bogatstvo. Međutim, kada postanete roditelj, izgubite bezbrižnost, konstantno je prisutna briga o djeci, i kada je sve u najboljem redu normalno je da imate neke strahove u vezi djece. Svaki uzrast nosi novu brigu i strahove, to je nešto što se ne može izbjeći i što je sastavni dio odgajanja – rekla je na početku razgovora Nina.

Ističe da ima vremena za posao, jer na svu sreću može stvari da završava od kuće.

-Vremena za posao imam jedino noću, kada djeca zaspu. ,,National stajl“ neprestano niže uspjehe, naši modeli putuju širom svijeta i osvajaju titule, snimaju za razne reklamne kampanje, spotove, kataloge, revije- kaže naša sagovornica.

Kada je u pitanju život u Bakuu, Nina priča da je to divan grad, sa bezbroj sadržaja za djecu.

-Živimo u Bakuu, gradu sa prijatnim i gostoljubivim narodom.  Otprilike dva mjeseca godišnje sam u Crnoj Gori, suprug još kraće. Putovanje je dosta naporno, ali svi smo se odavno navikli na takav način života – ispričala je manekenka.
Dodaje da u Bakuu žive lijep i dinamičan život.

-Maksim je odlično naučio da govori ruski jezik, engleski solidno zna, Eva ima tek godinu i ona već polako počinje da govori. U Bakuu mi je život mnogo lakši nego u Podgorici, jer sam pored supruga koji mi je podrška u svemu, i imam njegovu pomoć oko djece- rekla je Nina.

Na pitanje šta joj najviše nedostaje kada nije u Crnoj Gori odgovara:
-Najviše se uželim našem moru, koje je mnogo čistije i pristupačnije za kupanje, a bogami i njeguškoj pršuti-zaključila je Nina Stanišić Karaklić.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!