Нина Станишић Караклић за портал Црна Гора: Живот у Бакуу је лијеп али ми и Црна Гора недостаје

#НинаСтанишић #Прича

Подгоричанка Нина Станишић Караклић некадашња је мис Црне Горе, која је широј јавности позната по учешћу у бројним музичким спотовима, и као модел на ревијама. Данас, она је свијет моделинга замијенила ушушканим породичним животом. Већ извјесно вријеме са супругом фудбалским тренером Александром, сином Максимом и кћерком Евом живи у Бакуу у Азербејџану. За портал Црна Гора прича како изгледа живот у Бакуу, колико има времена да се посвети послу у модној агенцији ,,Натионал стајл“ чија је власница, и шта јој највише недостаје када је далеко од породице и пријатеља у Црној Гори.

-Имати дјецу је најљепши осјећај на свијету, непроцјењиво богатство. Међутим, када постанете родитељ, изгубите безбрижност, константно је присутна брига о дјеци, и када је све у најбољем реду нормално је да имате неке страхове у вези дјеце. Сваки узраст носи нову бригу и страхове, то је нешто што се не може избјећи и што је саставни дио одгајања – рекла је на почетку разговора Нина.

Истиче да има времена за посао, јер на сву срећу може ствари да завршава од куће.

-Времена за посао имам једино ноћу, када дјеца заспу. ,,Натионал стајл“ непрестано ниже успјехе, наши модели путују широм свијета и освајају титуле, снимају за разне рекламне кампање, спотове, каталоге, ревије- каже наша саговорница.

Када је у питању живот у Бакуу, Нина прича да је то диван град, са безброј садржаја за дјецу.

-Живимо у Бакуу, граду са пријатним и гостољубивим народом.  Отприлике два мјесеца годишње сам у Црној Гори, супруг још краће. Путовање је доста напорно, али сви смо се одавно навикли на такав начин живота – испричала је манекенка.
Додаје да у Бакуу живе лијеп и динамичан живот.

-Максим је одлично научио да говори руски језик, енглески солидно зна, Ева има тек годину и она већ полако почиње да говори. У Бакуу ми је живот много лакши него у Подгорици, јер сам поред супруга који ми је подршка у свему, и имам његову помоћ око дјеце- рекла је Нина.

На питање шта јој највише недостаје када није у Црној Гори одговара:
-Највише се ужелим нашем мору, које је много чистије и приступачније за купање, а богами и његушкој пршути-закључила је Нина Станишић Караклић.

Advertisements
Желите рекламу на Порталу Црна Гора? Јавите нам се!

Желите и Ви да пишете за Црну Гору? Придружите нам се!