Otašević za portal Crna Gora: Tačno je. Postaću TATA

#Otašević #Intervju

Jedan od najpopularnijih crnogorskih glumaca Momčilo Otašević za portal Crna Gora potvrdio je da on i dugogodišnja djevojka hrvatska glumica Jelena Perčin očekuju prvo zajedničko dijete. Ističe da jedva čeka da se ostvari u ulozi oca, a do tada niže nove poslovne uspjehe. 

Šta Vam trenutno zaokuplja pažnju kada je glumački posao u pitanju?
OTAŠEVIĆ:Trenutno radim na predstavi „Ekvinocijo“ u režiji Ivice Kuncevica, po tekstu Iva Vojinovića, u produkciji CNP-a. U svojoj matičnoj kući. Premijera je zakazana za 17. maj. Proces je divan i uživam u radu.

Kakve utiske nosite sa snimanja serije ,,Čista ljubav“?

OTAŠEVIĆ:Snimljenih 170 epizoda, oko 1500 scena za nekih 7-8 mjeseci. Osjećam se odlično jer smo odradili posao kako treba. Prvi put sam igrao negativca, za promjenu, i uživao sam.

Zbog poslovnih obaveza često ste u Hrvatskoj. Šta Vam najviše nedostaje iz rodne Crne Gore kada odete?
OTAŠEVIĆ:Nedostaje mi društvo. Ispijanje kafa po cetinjskim ladovinama. Nedostaju mi Njeguši, Lovćen i Boka. Nedostaje mi vrijeme provedeno sa ocem, majkom i sestrom…

U medijima se već dugo spekuliše o tome da ćete postati otac. Da li je ta informacija tačna i ako jeste kako se osjećate povodom toga?
OTAŠEVIĆ:Tačno je. Postaću tata i jako sam uzbuđen. Radujem se prinovi.

Oprobali ste se i u ulozi voditelja, kakvo je to iskustvo za Vas?
OTAŠEVIĆ: Ja sam prije svega glumac i jedino se na sceni ili ispred kamere osjećam onako kako želim, ali ipak, ,,Super ljudi“ su bili jedno novo i zanimljivo iskustvo, upoznao sam puno divnih ljudi i to bih rado ponovio.

S obzirom da ste stekli regionalnu popularnost, planirate li možda karijeru da podignete na veći stupanj, i okušate sreću u Holivudu?
OTAŠEVIĆ: Uvijek sam fokusiran na trenutni projekat a to je sada predstava „Ekvinocijo“. Vidjećemo što donosi vrijeme.

 

Kakvo je Vaše mišljenje o glumačkoj sceni u Crnoj Gori, koje su prednosti, a koji nedostaci?
OTAŠEVIĆ: Mislim da Crna Gora ima sjajne glumce, a to je svakako prednost.

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!