Petra Čutuk za portal Crna Gora: Na radionicama se bavimo ženskim emocijama

#PetraČutuk #radionica #Ramada #CrnaGora #Hrvatska

Petra Čutuk iz Hrvatske je sertifikovana učiteljica Divine Energy Parka – internacionalne organizacije, koja podrazumijeva drevni sistem vježbi za buđenje ženske energije, u cilju očuvanja zdravlja, podizanja nivoa energije i uopšte kvaliteta života.  Tim povodom ona će 27.maja u Podgorici održati  dvije radionice ,,Snaga žene“ i  ,,PMS – postani majstorica sreće“. 

Kome je namijenjena radionica Snaga žene?

Snaga žene je revolucionarna radionica na kojoj se uče tehnike kako probuditi unutrašnju snagu i svoju najsnažniju – žensku energiju, zatim kako razviti samopouzdanje i postati “Wow žena”. Radionica je namijenjena svim ženama koje hoće da probude svoju pravu prirodu i da u vlastitom tijelu stvore balans i zdravlje.

 Koje su dobrobiti Snage žene i zašto baš doći na tu radionicu?

Ona je korisna za sve one žene koje osjećaju manjak energije.Koje hoće da uklone energetske blokade i imaju fantastično mišljenje o sebi. Današnja moderna žena ima brojne izazove pred sobom. Veliki broj nas žena ima problema s menstruacijama, emocijama u PMS-u, javljaju nam se ciste i drugi zdravstveni problemi. S druge strane često imamo manjak samopouzdanja i nedostaje nam onaj osjećaj kada obožavamo da budemo u svojoj koži. Tehnike koje se uče na ovoj radionici pomažu da se probudi  seksualna energiju koja daje mladolikost, samopouzdanje, zdravlje i vitalnost. Ako u nama postoje energetske blokade, na radionici se uči kako ih ukloniti. Zajednički rad podrazumijeva duboku meditaciju za jačanje samopouzdanja i buđenja ljubavi prema nama samima. Jer ljubav je nešto što nas pokreće. Nažalost velik broj žena ne voli sebe. Upravo na ovoj radionici uči se kako da zavolimo sami sebe.

PMS radionica nosi zanimljivo ime, koja je priča iza nje?

Htjela sam PMS-u dati pozitivnu notu, stoga PMS kod mene znači Postani Majstorica Sreće. Mi žene često mijenjamo rasploženja, srećne smo, plačemo, zabrinute smo, zadovoljne, i sve to u nekoliko minuta. Na ovoj radionici bavimo se našim emocijama.  Radićemo vježbe mijenjanja negativnih situacija u pozitivne. Pečat ove radionice je svakako drevna tehnika „6 iscjeljujućih zvukova“ koja nas uči kako transformisati negativne emocije u pozitivne i kako pozitivnim emocijama liječiti vlastite organe. Svaka emocija negdje se mora akumulirati, ako imamo negativne emocije, naši organi ih primaju i zato obolijevamo. Cilj ove radionice je da pružimo svakoj polaznici znanje i alate kako da postane pozitivna, srećna i ispunjena osoba koja koristi emocije za svoj razvoj.

Kako se zainteresirane mogu prijaviti i do kada?

Pozivam sve koji žele biti dio ovog jedinstvenog iskustva u Podgorici, neka sada iskoriste priliku i rezervišaju svoje mjesto putem moje web stranice www.petracutuk.com , tel: 382 67 81 81 17 ili putem e-maila zasumne@gmail.com.

Fleš: U subotu 27.5. od 11 do 14h u Hotelu Ramada održaće se radionica „Snaga žene“ na kojoj će posjetioci imati  priliku da nauče kako mogu svakodnevno da koriste svoj potencijal, a od 16 do 19h održava se i radionica „PMS – Postani Majstorica Sreće“.

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!