Deveti Dječiji Proljećni Vikend 2018: Miris i boje

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji, deveti „Dječiji Proljećni Vikend” biće održan 21. i 22. aprila u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

Pripremljen je cjelodnevni program, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj vrtića i osnovnih škola, plesnih klubova, glumačkih sekcija, malih pjevača, plesača, glumaca….

Osim zabavnog, pripremili su i bogat edukativni program.

Tako će „Nacionalni parkovi Crne Gore“ imati radionicu pod sloganom „O prirodi brinite i Planetu čuvajte“, u okviru koje će biti organizovan kviz, a spremni su i pokloni.

Mališani će uz pomoć Ministarstva poljoprivrede učiti o proizvodnji hrane, ove godine akcenat je na kupovini domaćih proizvoda.

Interesantna će biti i kreativna radionica koju organizuje Pošta Crne Gore pod sloganom “Napravi kovertu, pošalji pismo“.

Osim toga, Go Globe organizovaće jezičke radionice u okviru kojih će biti podijeljeni besplatni kursevi stranih jezika.

Zadovoljstvo nam je i da najavimo da će naši prijatelji iz Helen Doron organizacije, ohrabreni prošlogodišnjim pozitivnim odzivom, tokom oba dana manifestacije, na svom štandu prikupljati donacije u knjigama koje su namijenjene za Resursni centar za sluh i govor u Kotoru. Stoga poziv svima da pokažu humanost i donesu po knjigu.

Svi programi na Dječijem Proljećnom Vikendu, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Detalje o programu možete naći na sajtu www.djecijiproljecnivikend.com, kao i na  facebook stranici https://www.facebook.com/djecji.proljecni.vikend

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!