ORL doktor Ognjen Jovićević u četvrtak gost Roditeljskog kutka

Prva međunarodna konferencija o Vrancu i drugim
crnogorskim autohtonim sortama vinove loze

#UdruženjeRoditelji #OgnjenJovićević #RoditeljskiKutak

5480c67e-0538-4a99-a0c7-2de35c338451-udruzenje412-preview.jpg

Načelnik odjeljenja za otorinolaringologiju ORL u Institutu za bolesti djece Kliničkog Centra Crne Gore Ognjen Jovićević gost je narednog Roditeljskog kutka udruženja Roditelji koji će biti održan u četvrtak, 26. novembra, u Kidsland prodavnici na Starom Aerodromu u Podgorici.

Jovićević će sa roditeljima razgovarati o mnogim temama iz oblasti ORL i odgovarati na njihova pitanja, kao što je to inače običaj u Roditeljskom kutku, a druženje sa njim počeće u 18 sati, najavili su iz udruženja Roditelji.

„Kutak je mjesto u kom se od aprila 2013. godine jednom mjesečno okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, kako bi razmijenili mišljenja međusobno, ali i sa stručnjacima, o svim temama koje ih interesuju u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe“, navodi se u saopštenju.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović, medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović.

Pročitajte još:   Danas je Aranđelovdan, najbolji dan za nove početke

Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević, alegolog Saida Zejnilović i porodični psihoterapeut Jelena Raičević, endokrinolog Lidija Rakočević i patronažna sestra Sanela Rastoder.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!