Roditeljski kutak: Gost glavna sestra u Klinici za novorođenčad Milica Dukić

ro.jpg

Glavna sestra u jedinici za novorođenčad Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore, Milica Dukić, biće gost Roditeljskog kutka udruženja Roditelji u ponedjeljak, 20. aprila, od 18 sati.

Iz Udruženja Rodutelji je saopšteno da će kutak biti održan “Kidsland” radnji na Starom Aerodromu, a Dukić će s roditeljima razgovarati o dojenju, njezi bebe, boravku u bolnici nakon porođaja i svemu što može da uslijedi u tom važnom periodu za svaku porodicu.

“Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi s trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe”, saopšteno je iz tog udruženja.

Iz Roditelja podsjećaju da su gosti Roditeljskog kutka do sada bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić i psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović. Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević i alergolog Saida Zejnilović.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!