Roditeljski kutak: Gosti fizioterapeuti Biljana Knežević i Petra Bošković

rodi.jpg

Roditelji koje interesuju teme i pitanja na koja im mogu odgovoriti fizioterapeuti imaće priliku da u ponedjeljak, 26. Januara, razgovaraju u Roditeljskom kutku sa Biljanom Knežević i Petrom Bošković, specijalistima primijenjene fizioterapije.

Udruženje Roditelji je saopštilo da će Knežević I Bošković u Kutku, u Kidslandovoj radnji na Starom aerodromu, u Ulici Josipa Broza Tita, od 18 sati razgovarati sa roditeljima o tortikolisu i ostalim problemima koji se iz te oblasti mogu pojaviti nakon rođenja, ali i ravnim tabanima, pravilnom držanju tijela i ostalim mnogobrojnim pitanjima koja ih budu interesovala.

Knežević i Bošković su članice Udruženja fizioterapeuta Crne Gore.

“Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović”, saopštila Je Kristina Mihailović iz Udruženja Roditelji.

Kroz Roditeljski kutak Udruženja Roditelji, roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće i nakon rođenja bebe.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!