Udruženje Roditelji: O ishrani djece sa dr Zoricom Đorđević

ro.jpg

Roditeljski kutak Udruženja Roditelji ugostiće u ponedjeljak, 23. februara, od 18 sati dr Zoricu Đorđević, specijalistu higijene u Institutu za javno zdravlje Crne Gore, koja će sa zainteresovanim roditeljima razgovarati o ishrani djece.

Roditelji će moći da dr Đorđević postavljaju pitanja u vezi sa svim temama koje se tiču ishrane, posebno u prvim godinama djetetovog života.

“Ova tema je izabrana na osnovu prijedloga roditelja koji imaju nedoumice, posebno u prvoj godini života djeteta, kada se počinje s uvođenjem čvrste hrane. Roditeljski kutak se svakog mjeseca održava u Kidsland radnji na Starom Aerodromu, u prostoru koji je kompanija ‘Donator’ ustupila udruženju Roditelji za ove svrhe. Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno, ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe”, saopšteno je iz Udruženja Roditelji.

Pročitajte još:   Ručak dostojan dvorske trpeze

Oni podsjećaju da su do sada gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti,Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević i Petra Bošković.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!