Stvari koje uspješne žene rade svakog mjeseca bez odlaganja

#Psihologija #Uspjeh #Žene

o-SUCCESSFUL-WOMEN-facebook.jpg

Tajna uspjeha se krije u malim stvarima i savršenoj organizaciji, a uspješne dame bez razmišljanja i odlaganja svakog mjeseca rade ove stvari.

Bekapujte važne podatke

Nemojte razmišljati ni sekunde šta ćete raditi ako vam se hard-disk pokvari već na vrijeme sačuvajte svoje važne podatke.

Sada to možete uraditi i onlajn i ne zaboravite da zaštitite i telefon.

Vježbajte

Bez obzira na to da li je u pitanju 30 minuta šetnje tri puta nedjeljno ili neki ekstremni sport, važno je da pronađete koja vrsta rekreacije vam odgovara, zatim napravite precizan fitnes plan i pridržavajte ga se.

Držite budžet pod kontrolom

Jako je važno da uvijek imate jasan uvid u svoje prihode i rashode i bar okviran finansijski plan.

Čitajte knjige

Znamo da tokom PMS-a imate želju da pojedete kilogram čokolade, pogledate najlošije emisije ili najpatetičnije filmove i u takvim trenucima slabosti je to potpuno opravdano. Međutim, u normalnim situacijama potrudite se da se okružite što boljim stvarima i najboljim ljudima. Ako se pitate šta uspješne žene rade u slobodno vrijeme van posla, odmah ćemo vam otkriti tajnu da one imaju jednu sjajnu naviku – čitaju knjige koje će ih opustiti, ali i naučiti nešto novo.

Vrijeme samo za sebe

Ubrzan ritam života zahtijeva da odvojite neko vrijeme za sebe i napunite baterije. Zato koliko god željeli da sve svoje obaveze završite na vrijeme, ne zaboravite na sebe i da se nagradite za sve što ste postigli i izdržali u toku mjeseca. Makar to bila samo mirišljava, pjenušava kupka i muzika, priuštite sebi trenutke zadovoljstva i relaksacije, ali i dovoljno sna.

Nađite nov način da uštedite novac

Nije vam potreban veliki plan da biste uštedjeli i uspjeli da oporavite svoj budžet. Vjerovali ili ne, ali sitne uštede mogu znatno da unaprijede vaš mjesečni budžet, prenosi Super žena.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!