Adrijana Lima se oglasila poslije raskida sa turskim piscem

61461856-adriana-lima-e1520878819533.jpg

Nedugo nakon što su svjetski mediji javili da je Adrijana Lima raskinula s turskim piscem Metinom Harom, ona je na Instagramu otkrila kako se osjeća ovih dana.

Iako je krajem prošle godine Adrijana djelovala presrećno i zaljubljeno, Fox News je prije nekoliko dana pisao da je raskinula vezu sa turskim piscem.

Lima je veći dio februara provela u Brazilu, a na Dan zaljubljenih je na Instagramu podijelila odu snažnim ženama, ali Metina nije pomenula. Uz to, ona već dugo nije objavila nijednu njihovu zajedničku fotografiju.

Danima se polemiše o tome je li manekenka trenutno zaljubljena ili ne, ona je dala odgovor na pitanje kako se osjeća.

“Izvrsno, jer vrijeme provodim u najljepšem mogućem društvu!”, rekla je Lima kada je riječ o njenom trenutnom stanju. Adrijana je, naime, podijelila fotografiju svoje velike nasmijane porodice kako okružuje njenu baku Juliju.

“Najveći poklon, porodica… osmijeh… osmijeh ljudi koje voliš. Ova fotografija govori sve, u mom svijetu postoji jedna kraljica, a njeno ime je Julija, moja inspiracija, 98 godina mudrosti… Moj izvor mudrosti”, napisala je Lima u opisu selfija koji je podijelila sa fanovima i pratiocima na društvenoj mreži.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!