Amidžić: Mnogi me mole i nude novac da ih pustim u “Ami Dži šou”

#Showbiz #AmiDžiŠou #Emisija #OgnjenAmidžić

Amidzic.jpg

Voditelj na TV Pink i autor emisije “Ami dži šou” Ognjen Amidžić, kaže da mora na razne načine da se snalazi kako bi održao emisiju koja traje dugi niz godina. Navodi da su pojedine zvijezde odbile da mu budu gosti, ali i da ima onih koji mu nude novac da se pojave u šouu.

“Ne mogu sad da otkrivam imena, ali dešava se da kažu: “Nije sad momenat”, ili “Nisam ja za to”.U svakom slučaju, nije ni “Ami dži šou” za svakog. To je specifična forma. Talk show je danas veoma zastupljen. Ljudi danas na svojim Jutjub kanalima i na svojim Instagram profilima mogu danas da rade te stvari. Taj vid ekskluziviteta je odavno nestao. Zato talk show u 2018. godini mora da se apdejtuje, mora da ima elemente glume, zezanja, uvrnutih pitanja, čudnih situacija”, objašnjava Amidžić.

“Bilo je situacija da mi ljude nude novac da gostuju u mojoj emisiji, ali nisam nikad pristao. Bilo bi mnogo lakše i bolje po mene da jesam, ali onda dolazimo do toga da sve ima cijenu. Ipak postoje neka gostovanja koja su dio produkcionih paketa u okviru televizije, moje produkcije, itd. To se dešava, ali standardno plaćanje, to ne postoji”, dodao je on.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!