Anastasija: Neću cijelog života biti samo “Cecina ćerka” već pjevačica i modna ikona

#Showbiz #AnastasijaRažnatović #Ćerka #SvetlanaCecaRažnatović

anastasija-raznatovic-1.jpg

Anastasija Ražnatović, ćerka folk pjevačice Cece i pokojnog vođe vojne formacije Tigrovi Željka Ražnatovića Arkana, planira da se otisne u estradne vode. Talenat za pjevanje pokazala je na brojnim veseljima i Jutjub kaverima, a oprobala se i u ulozi modela zbog čega je osvanula u britanskom Vogu.

Mlada nada muzičke scene regiona, kaže da želi da izađe iz sjenke slavne majke i proslavi se na račun svog talenta.

“Planiram da mi primarno zanimanje bude pjevanje, a moda će mi uvijek biti strast. Nije tačno da već imam umjetničko ime, namjeravam da se predstavim svojim imenom i prezimenom. Tražim odgovarajuće kompozicije, još ništa nisam snimila, nadam se da ću uskoro to uraditi i jedva čekam da napravim prvi korak u muzičkim vodama. Želim kvalitetne pjesme, a ne nešto što je prolazno. Malo bih se poigrala sa stilovima i napravila miks onoga što mi najviše leži”, kaže Anastasija.

Pročitajte još:   Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas objavili prve fotografije blizanaca

Na pitanje da li joj smeta što je za javnost isključivo Cecina ćerka, ona kaže da ju je to ranije opterećivalo, ali je u međuvremenu navikla.

“Naravno, ne želim cijeli život da budem samo Cecina ćerka, već da me ljudi upoznaju po nečem dobrom i kvalitetnom što će se vezivati za moje ime. Planiram da to promijenim svojim radom, trudom i predanošću”, tvrdi Anastasija koju mnogi smatraju bahatom i uobraženom jer će ćerka slavne osobe.

“Baš zbog toga nemam predrasude o drugim ljudima. Kada sa nekim sjedim i otvoreno razgovaramo i kaže mi da sam normalna i na zemlji, ništa mi od toga nije draže”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar