Bekamovi stigli u Crnu Goru

37045757_1168218463317712_5684651647347720192_n.jpg

Jedan od najpoznatijih parova današnjice Dejvid i Viktorija Bekam stigli su u Crnu Goru. Oni su danas poslijepodne sletjeli na podgorički aerodrom, a odmor će provesti na Svetom Stefanu.

<<<Bekamovi stižu na Sveti Stefan<<<

Bekam je fotografisan je na podgoričkom aerodromu kako izlazi iz aviona, a crnogorski Aerodromi poželjeli su mu lijep boravak u Crnoj Gori.

<script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0‘; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Svjetski tabloidi su nedavno objavili da se Bekamovi razvode, čak je i jedna britanska kladionica ukinula uplate onih koji su vjerovali u glasine, a Dejvid i Viktorija su 4. jula proslavili 19 godina braka, zajedničkom fotografijom i emotivnom porukom na Instagramu, demantujući trač da je njihov brak u krizi.

Inače, Sveti Stefan postaje jedno od omiljenih ljetovališta svjetskog džet-seta, a na jednom od najljepših poluostrva ovog dijela Evrope boravili su Sofija Loren, Ronaldo, Klaudija Šifer, Majkl Daglas, Ketrin Zita-Džouns, Adrijana Lima, Marija Šarapova, kao i bračni par Đoković.

A.G.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar