Bolest se vratila: Šenon Doerti nastavlja tešku borbu s kancerom

933debb0addf41ee23ce340650f46f7e.jpeg

Nakon što je prošlo dvije godine od mastektomije, kada joj je odstranjena cijela dojka, američka glumica Šenon Doerti moraće pod hitno da se podvrgne novoj operaciji rekonstrukciji dojke.

Američka glumica Šenon Doerti podijelila je sa cijelim svijetom tužne vijesti koje se tiču njene zloćudne bolesti.

Nakon dvije i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, gdje čeka novu hiruršku operaciju, rekonstrukciju dojke.

Bivša zvijezda Beverli Hilsa podijelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.

“Volim te. Hvala što si uvijek uz mene. Pisala bih više, ali pilule protiv bolova me uništavaju”, napisala je glumica ispod fotografije.

Podsjećamo, prije dvije i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnijela vijesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti

“Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vježbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene”, rekla je tada.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!