Ceca otvoreno o vezama poslije Arkana i udaji

#Showbiz #Muškarci #SvetlanaCecaBojković #Udaja

57e25e90-1804-4900-b3ce-30f30a0a0ab0-ceca-previewOrg.jpg

Otkad je ostala udovica, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović rijetko govori o svom ljubavnom životu. Mediji se zanimaju za taj dio njenog života, ali ona je neumoljiva. Ističe da ne želi da dijeli intimu sa novinarima i publikom.

Nedavno je snimila spot za pjesmu “Lažov notorni” odjevena u vjenčanicu.

“Ponekad pomislim da sam ja žena koja je najviše puta u životu obukla vjenčanicu zbog raznih slikanja i snimanja. Ta haljina mi nije preduslov za nešto bitno kao što je vjenčanje. Imala sam svoju svadbu, doduše u prošlom vijeku, tačnije 1995. godine, i sada zaista ne razmišljam o takvom činu. Makar ne u nekoj bliskoj budućnosti. Ovog momenta nemam nikakvih težnji prema bilo kakvom vjenčanju. Organizovala sam život onako kako želim da ga živim. Imam dvoje odrasle djece, uživam, radim, sve mi je potaman”, zagonetna je Ceca.

Zvijezda folk muzike kaže da će tražiti predbračni ugovor ako se odluči na to da jednog dana stane na “ludi kamen”.

“Nema to nikakve veze sa ljubavlju između muškarca i žene, ne umanjuje je. Prosto, to je zrelo i racionalno razmišljanje”, rekla je Ceca.

Prošlo je osam godina otkad ju je javnost posljednji put vidjela uz nekog muškarca kojeg je predstavila kao emotivnog partnera.

“U mom životu nisu postojale vezice, samo veze i naravno da sam ih imala. To je dio moje privatnosti i nema apsolutno nikakve veze sa mojim javnim životom. Smatram da svog muškarca ne treba da eksponiram, jer sam ja dovoljno izložena kao javna ličnost. Ljubav je nešto što je samo moje, pripada samo meni i uvijek ću je ljubomorno čuvati od svijeta. Imala sam ja i mnogo godina samoće. A kada mi se desi veza, zaista se trudim da to sačuvam samo za sebe. Jednom sam u životu eksponirala svoju vezu i shvatila sam da je to potpuno pogrešno. Što se mene tiče, zauvijek bih krila svoje muškarce”, izričita je Ceca napominjući da trenutno nije zaljubljena.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!