Crnogorke su veoma nježne, elegantne i vole da flertuju

lakvan-smity.jpg

Dizajner čije kreacije su privukle mnoge poznate dame svjetskog šoubiznisa poput Bijonse, Rijane, Šakire, Serene Vilijams i mnogih drugih-Lakvan Smit, nedavno je u okviru prvog Internacionalnog modnog festivala u Porto Montenegru IFF crnogorskoj publici predstavio najnoviju kolekciju koja je zaintrigirala svijet, ali i iskoristio priliku da uživa u čarima naše obale.

“Već sam bio u Crnoj Gori 2013. godine, veoma mi se sviđa. Ovo je sjajno mjesto za uživanje. Odsjeo sam u božanstvenom hotelu Regent, koji je zaista predivan i vrhunski opremljen”, nije krio oduševljenje tridesetogodišnji Njujorčanin.

Kako puno vremena provodi na putu, najviše ga inspirišu putovanja, ali i porodica i prijatelji, kao i dame koje oblači. Međutim, ono što ponajviše utiče na njega, neizostavno je sama ideja kako bi njegov život trebalo da izgleda. A ovih dana izgleda zaista impresivno, što se da primijetiti u njegovom stvaranju, ali i broju poznatih dama koje se prosto otimaju o njegove komade. Jedan od njih je i jedna od najpoznatijih pjevačica i ujedno najuticajnijih žena na svijetu Bijonse.

“Riječ je o jako moćnoj i uticajnoj ženi. Srećan sam što me cijeni kao dizajnera i rado bira moje komade. Kada je ona u pitanju, imam odriješene ruke u smislu kreativne slobode”, otkriva Smit, pojašnjavajući da su saradnje sa “poznatim i slavnim” damama najviše organske odluke.

Oduvijek je želio da bude dizajner, kako ističe, samo je jednog dana prelomio, a odrastanje u Njujorku je i te kako imalo svojih prednosti.

Parižanke su ostavile najveći utisak na njega, ali stekao je lijepo mišljenje i o Crnogorkama, te cijeni da bi otvaranje butika u Tivtu bila sasvim izvodljiva opcija.

“Žene u Njujorku su šik, ali na drugačiji način. U Parizu je to podignuto na nevjerovatan nivo. One se veoma trude, ulažu napor da dobro izgledaju. Kao da lebde kada hodaju… Kada bi mi se ukazala prilika, definitivno bih otvorio ovdje radnju, investitori bi nam dobro došli u tom pogledu. Bilo bi sjajno otvoriti butik u Porto Montenegru. Žene su veoma nježne, elegantne, vole da flertuju, i mislim da bi moji komadi ovdje imali velikog uspjeha. Poradimo na tome”, zaključio je Lakvan Smit.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar