Dan nakon operacije mozga: Ljubiša je van životne opasnosti

#LjubišaSamardžić #Operacija

445306037e465a00264a770b61f101f8.jpg

Čuveni glumac i reditelj Ljubiša Samardžić operisan je juče u Kliničkom centru Srbije, a prema najnovijim informacijama, postoperativni tok teče dobro.

Operaciju na glumčevom mozgu je izveo tim najboljih ljekara, a hirurška intervencija je trajala nekoliko sati. On trenutno leži na intenzivnoj njezi neurohirurškog odjeljenja KCS-a i očekuje ga duži oporavak, saznaje Alo.

Ljubiša, ili kako ga svi zovu Smoki, prije tri nedjelje je osjetio određene zdravstvene tegobe, poslije čega je primljen u bolnicu. Još uvijek se ne zna tačno o kakvim je tegobama riječ, ali se zna da je operacija izvedena po hitnom postupku.

„Operacija je dobro protekla i tokom nje su svi životni parametri Samardžića bili u redu. Doktori su zadovoljni kako je protekla operacija i rani postoperativni tok protiče onako kako su ljekari predvidjeli. On je van životne opasnosti i o njemu brine najboli tim, koji sve vrijeme provjerava Ljubišino stanje i prati oporavak“, otkrio je izvor iz Kliničkog centra Srbije za Alo.

Budući da se radi o ozbiljnoj intervenciji, izvor iz KCS je otkrio da će glumac sigurno narednih dana ostati u bolnici.

„Ljubiša je juče bio prvi na programu za operaciju i hirurški zahvat na njegovom mozgu je izveden uspješno. Očekuje ga dug oporavak, zbog čega će narednih dana biti hospitalizovan“.

Uz glumca je sve vrijeme bila njegova supruga Mira.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!