Do crvenog tepiha i paktom sa đavolom ako je potrebno

#NikolaKojo

nikola-kojo.jpg

Rediteljski prvjenac Nikole Koja, film „Stado“, biće premijerno prikazan u bioskopu Sinepleks u Podgorici u nedjelju, 4. decembra, od 20 časova.

Svečanoj premijeri prisustvovaće glumac i reditelj filma Nikola Kojo, glumci Vesna Trivalić i Petar Strugar, kao i producentkinja filma Biljana Prvanović.

„‘Stado’ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizliječivi entuzijasti, slijepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umjetničko djelo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je ‘Stado’ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umjetnici i dok postoji država“, navodi se u najavi.

Uloge tumače Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar i mnogi drugi.

Film je rađen u koprodukciji kuće K12 sa Prvom televizijom i Ministarstvom kulture i informisanja Srbije, Filmskim centrom Srbije i bioskopima Cineplexx.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!