Džej Lo: Dugo sam ubjeđivala sebe da sam debela

jennifer-lopez-2018-r-billboard-1548.jpg

Dženifer Lopez je jedna od onih žena koje se dugi niz godina nalaze u samom vrhu kada se diskutuje o najzgodnijim, najljepšim i najuspješnijim damama iz holivudskog svijeta. Njene slabosti gotovo da se i ne primjećuju ispod imena koje je izgradila, zato se uvek zaprepastimo kada čujemo da je jedna Džej Lo provela dobar dio života u zabludi o fizičkom izgledu.

“Dugo vremena ubjeđivala sam sebe da sam debela, ali sada se osjećam divno”, rekla je pjevačica za InStyle i podsjetila da samopouzdanje nije nešto što dobijamo preko noći.

Prije nego što je postala idol ženama širom svijeta, Džej Lo je vodila bitku sa svojim tijelom i umišljala da obline nisu nešto što će ljudi umjeti da cijene.

“Moja generacija je odrastala uz vitke i mršave manekenke, što je mnogima predstavljalo nedostižan cilj, uključujući i mene”, otvoreno je rekla vlasnica hita “Waitin’ for tonight”.

Kaže da nije ni slutila da će postati zagovornik samoljublja, ali je vremenom naučila da poštuje svoj izgled – uz veliku pomoć porodice. Baka i majka su joj pružale veliku podršku, a baka je imala običaj da joj kaže: “Takvi smo kakvi jesmo, i to naš čini prelijepim.”

“Moj otac je obožavao mamin izgled, a tako su se ponašali i ostali muškarci u našoj porodici prema svojim suprugama. Naučena da volim svoje tijelo, nikada se nisam trudila da pošaljem poruku, već da budem svoja”, navela je diva iz Bronksa.

Ipak, nisu svi razmišljali kao ona, pa su joj često predlagali da “skine koje kilo” i otvoreno govorili da je debela. Tada je došlo do tačke pucanja kada je sebi rekla:

“Takva sam kakva sam. Svako s kim sam odrastala me posmatrao na lijep način, i svi su bili divni prema meni. Ne vidim ništa pogrešno u svom izgledu i nikad neću”, izričita je Lopezova.

Ključ je, kako kaže, u redovnom vježbanju i vođenju brige o ishrani. U tome leži sva mudrost i razlog njene sreće, pa i izgleda. Uz to je dodala da “biti zdrav znači i biti u mogućnosti da brinemo ljudima koje volimo”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!