FATALNA BARBARA: Ženi se Miloš Biković?

Za glumca Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović je fatalna žena, s obzirom da ju je samo nakon par meseci zabavljanja vjerio.

Rezultat slika za милош биковићMiloš Biković (Foto: Nezavisne.com)

Za glumca Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović je fatalna žena, s obzirom da ju je samo nakon par mjeseci zabavljanja vjerio!

Par je vezu započeo početkom ove godine, ali su se vješto trudili da romansu drže podalje od očiju javnosti, naročito jer su mediji i fanovi mislili da je Biković i dalje u vezi sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, a istina bi loše uticala na promociju njihovog novog filma.

Rezultat slika za барбара таталовићBarbara Tatalović (Foto: Srpski modeli)

Barbara i Miloš su se jako zbližili, pa niko nije bio iznenađen ovim novostima.

– Miloš je iznenadio Barbaru vjereničkim prstenom. Poslednjih nedalja je bio preokupljen promocijom filma „Led“, pa nisu mnogo vremena provodili zajedno. Kada su mu se završile sve poslovne obaveze, želio je da joj se više posveti. Tada je donio odluku da je zaprosi. Samo se jedan dan pojavio pred njom sa prstenom. Barbara od šoka nije mogla par trenutaka ni riječ da izgovori, ali čim se povratila, počela je da vrišti od sreće – otkrio je izvor.

Isti izvor otkriva i da se Milošu posebno svidjelo to što je Barbara uspješna u svom poslu i što ne spada u grupu lezilebovićki koje samo žele bogato da se udaju.

Izvor: Novosti

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!