Filip progovorio o vezi sa Ninom Radulović

#Showbiz #FilipKrajinović #NinaLečić

nina-radulovic-filip-krajinovic-antonio-ahel-ata-images.jpg

Nakon postignutog uspjeha na Masters turniru u Parizu Filip Krajinović (25) se u Beogradu po prvi put pred medijima pojavio sa djevojkom Ninom Radulović (31).

Od tada se više i zvanično ne kriju ni pred medijima ni na društvenim mrežama, pa je Radulovićeva sinoć objavila njihovu prvu zajedničku sliku na Instagramu, i to sa proslave koju je Filip organizovao u Somboru.

Filip je priznao da mu početak veze sa voditeljkom Ninom nije bio nimalo lak i kroz šta su sve morali da prođu:

“Nina je djevojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gdje se nalazim danas djelovao nedostižno.

Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpjela. Međutim, ono što mi se uvijek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savjetovala.

Ne razumije se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresaovana, tako da je i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nisu za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim dijelom zasniva tenis.

Pritom, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lijepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči”, otkrio je Filip za Gloriju.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!