Izazvali burne polemike: Momčilo Otašević u ljubavnim scenama sa Evom Ras!

#EvaRas #MomčiloOtašević

fotorcreated.jpg

Glumica Eva Ras dobila je ulogu u filmu britanske produkcije “Saga o tri nevina muškarca”, zbog čega javnost uveliko polemiše. Naime, u filmu Eva ima ljubavne scene sa pet decenija mlađim kolegom Momčilom Otaševićem, što javnost nije potpuno prihvatila.

„Igram baku djevojke Maje, koju bi rado po**** jedan od trojice nevinih muškaraca, koga igra Momčilo Otašević. Kad se on najviše trudi oko unuke, njena baba iznenada doputuje iz provincije i pošto je blago odsutna, ne primjećuje ljubav među mladima. Sve se mijenja kada moj lik slučajno popije afrodizijak i povileni, a Majin dečko nikako ne uspijeva da me se ratosilja“ kaže Eva za Alo.

„Mi smo se beskrajno smijali jer sam 50 i više godina starija od njega. Sama situacija da se baba loži da vodi ljubav je zabavna. Snimali smo komediju i lovili smo samo smijeh i komiku“.

Na pitanje da li je ikada sebe doživljavala kao seksepilnu ženu, glumica odgovara:

„Užasavam se svojih vršnjakinja koje umišljaju da su ribe. Više nijesam ni žensko, a kamoli je**zovna i zato sam i bila pogodna da igram pohotnu babu koja se ne pravi mlađa nego što jeste. Režija je išla na to da je ona starica koja iznenada pomahnita jer su je navukli na afrodizijak“.

Poznatoj glumici je prije nekoliko godina dijagnostikovan kancer, a ona o tome otvoreno govori:

„Velika je laž ovog vremena da se rak može pobijediti. Možda su zaustavili bolest, ali ja sam od tog liječenja postala invalid, jer lijek koji ga ubija još nije pronađen. Trebalo bi zabraniti pitanje koje ljudi postavljaju kad se sretnu: “Kako zdravlje”. One koji pitaju odgovor ne zanima, a onaj ko je bolestan zna da se živi i sa bolešću. Pola čovječanstva je zdravo, a pola nije“.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!