Kockice leda u službi seksa

DWArZUbX4AAY-1x.jpg

Pred nama su sve topliji dani, a da bi nesnosnu vrućinu što lakše izdržali sigurno ćete posegnuti za kockicama leda. Bez njih su nezamislivi ljetni kokteli, ali znate li i da u spavaćoj sobi imaju vrlo praktičnu – namjenu!
Talia Vagner, stračnjak za veze iz Los Anđelesa predlaže ‘igru temperaturom’ – jer koristeći vruće ili hladne podražaje možemo stimulisati neuroreceptore koji se nalaze ispod kože.

“Stimulacija nervnih završetaka tokom predigre povećava očekivanja i uzbuđenost, što značajno pojačava užitak“, kaže Vagnerova.

Sve što vam je potrebno je nekoliko kockica leda kako bi zabava mogla početi.

Dražite se međusobno
“Izvadite nekoliko kockica leda iz zamrzivača i stavite ih u zdjelu. Zatim polako prelazite ledom po partnerkinoj/partnerovoj koži. Kada počne osjećati jako hladnu temeperaturu, njeni nervi će se razbuditi i isčekivati senzaciju”, kaže Vagnerova. Ako želite da je izludite, izbjegavajte erogene zone – poput bradavica ili unutrašnje strane bedara – sve do zadnjeg trena. Tada će ta osjetljiva područja biti još osjetljivija kada ih na kraju dotaknete kockicom leda.

Mijenjajte temperaturu
Kada se njeno/njegovo tijelo zagrije, počinje se opuštati; kada se rashladi, zgrči se. Igrajući se s temperaturom tijela, nakupiće se i otpustiti mnogo seksualne energije. Probajte ovo: Zagrijte nju ili njega s nečim toplim – bilo da je lubrikant ili kap meda na stomaku – zatim lagano ledom pređite po bradavicama ili unutrašnjoj strani bedara. Zbog šoka uzrokovanog hladnoćom osjetiće trnce duž leđa.

Ledom poboljšajte oralni seks
Stavite kockicu leda u usta prije nego se spustite među njene noge. Osjetiće toplinu vašeg daha i hladnoću leda u isto vrijeme, to će njeno osjetljivo područje držati na oprezu (od hladnoće) i opuštenim (od topline).
Ako osjećate da se približavate vrhuncu, zamolite je da vas uspori uz pomoć kockice leda – bilo u njenim ustima ili duž vašeg tijela – kako bi odgodila vaš orgazam.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!