Mediji otkrivaju ko je djevojka Marije Šerifović, svi u nevjerici: Udata je i to bogato (FOTO)

Srpski mediji otkrivaju ko je djevojka pjevačice Marije Šerifović – udata je i to vrlo bogato!

Rezultat slika za марија шерифовићMarija Šerifović (FOTO: Kurir)

Ljubavni život najpopularnije srpske pjevačice Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu.

Ali pjevačica koja je Srbiji donijela pobjedu na Evroviziji 2007. godine uspješno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke.

Kako srpski Kurir saznaje, Marija je navodno već godinu dana u vezi sa snajom jedne od najbogatijih srpskih porodica.

Priče o vezi Elene Karić, supruge Jugoslava Karića, sina Dragomira Karića, i Marije Šerifović došle su do novinara Kurira, a s njima su stigle i fotografije koje svedoče o njihovom bliskom prijateljstvu.

– Šerifovićka i njena ljubavnica upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Mariji se odmah dopala ova ljepotica i to joj je iste večeri i pokazala. Počela je SMS prepiska i ljepotica je odgovorila na pjevačicino udvaranje, prenosi srpski list.

Marija Šerifović i Elena Karić (FOTO: Kurir)

Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vrijeme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvijek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s nasljednikom moćne srpske dinastije. Tako je prvih nekoliko mjeseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vrijeme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije – otkriva izvor Kurira blizak Marijinoj partnerki.

Ljepotica je na koncertima Marije Šerifović uvijek imala mjesto u specijalnoj loži i tada su svi počeli da se pitaju u čemu je fora. Ubrzo im je postalo jasno.

Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nježnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima – kaže sagovornik Kurira.

Za vezu svoje žene sa Šerifovićkom nedavno je saznao i muž ljepotice. Do njega su prvo stigle priče, a onda i fotografije! Nastala je velika svađa, brak je bio pred razvodom.

– Nasljednik imperije se pokupio i otišao u inostranstvo na neko vrijeme. Žena je ubrzo došla kod njega, priznala mu je da je bilo nešto između Marije i nje, molila ga da joj oprosti i obećala da će tu vezu prekinuti. Posle nekoliko dana teških razgovora odlučio je da ostane u braku, najviše zbog svoje patrijarhalne porodice. Zamislite kakav bi to bio skandal za njih da su saznali da je razlog razvoda druga žena, ali ne njegova, nego njena?! – tvrdi izvor Kurira.

Po povratku u Beograd snajka je rekla Mariji da više ne mogu da se viđaju kao ranije.

– Nije da se više ne čuju, ali mnogo manje nego pre. Uspjele su čak i da se vide dva-tri puta. Sada obije jako pate – zaključuje sagovornik.

Marija Šerifović nije odgovarala na telefonske pozive novinara lista.

Izvor: Volim Podgoricu

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!