Megan Markl izazvala skandal u kraljevskoj porodici

megan-markl-getty-5-770x410-1527177363.jpg

Iako se dobro zna da članovi kraljevske porodice nikada, pogotovo u javnosti, ne izražavaju svoje političko mišljenje i stav, Megan Markl to nikako da nauči.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl našla se, slučajno ili ne, usred debate oko toga da li je trebalo ili ne da kaže svoje političko mišljenje tokom zvanične posjete Irskoj. Naime, 36-godišnja Megan, koja je oduvijek bila ponosna na svoje feminističke stavove, tokom posjete se uplela u razgovor sa senatorkom iz Dablina.

I sve to ne bi možda imalo takav odjek u medijima da se Ketrin Nun time nije pohvalila na Tviteru, otkrivši da se Megan složila s rezultatima nedavnog referenduma o legalizaciji abortusa.

Iako je naknadno obrisala poruku i rekla da je zapravo bila riječ o bezazlenom i benignom razgovoru, tokom kojeg nije rekla svoje političko mišljenje, to zapravo nije bilo tako. U prvobitnom tvitu je stajalo:

“Bilo je pravo zadovoljstvo upoznati princa Harija i vojvotkinju od Saseksa u rezidenciji britanske ambasade. Vojvotkinja i ja razgovarale smo o nedavnim rezultatima referenduma, koji je ona pratila i na kraju bila zadovoljna rezultatima”.

Budući da je nakon objave dobila nekoliko komentara koji su joj napomenuli da je Megan, izražavajući svoje političko mišljenje i stav, zapravo prekršila kraljevski protokol, Ketrin Nun je izbrisala tvit, a potom samo napisala da je bilo pravo zadovoljstvo upoznati vojvotkinju.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!

Ostavite komentar