Merlinova ćerka se ne pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda

Dino_Merlin_Avaz-1000x555-1.jpg

Pjevač rijetko govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima, no jednom prilikom istakao je da ćerku Naidu ne zanimaju materijalne stvari, kao i da je skromna i vrijedna djevojka.

Merlin važi i za porodičnog čovjeka, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i ljubomorno čuva njihovu idilu samo za sebe. U nekoliko navrata je govorio o supruzi Ameli, ćerki Naidi i sinu Hamzi.

“Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve, od nemaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvijek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući”. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina”, istakao je svojevremeno popularni pjevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista Glorija.

Dinova ćerka je druga s desne strane.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!