Milić Vukašinović o ćerkinoj smrti: Oduzeli su joj djecu, zbog njih je patila

1507973_screenshot-37_ff-1-1000x555.jpg

Maja Avdibegović, ćerka muzičara Milića Vukašinovića, u utorak uveče je pronađena mrtva u stanu u Sarajevu, samo nekoliko sati nakon posljednjeg susreta sa svojim ocem i maćehom Suzanom.

Milić i njegova supruga su danima bili kod Maje u Bosni i Hercegovini, ali su prije njene smrti stigli u Beograd i nisu ni slutili tragediju.

“Do juče smo Suzana i ja sjedjeli sa Majom, pričali smo, sve je bilo u najboljem redu. Obećala mi je da će biti normalna i da se više neće drogirati. Mislio sam da će sve krenuti nabolje jer je pokrenula neki biznis sa dečkom, planirali su da idu i na more. Mi smo se u Beograd vratili u utorak uveče, a ona je u to vrijeme umirala u Sarajevu. Meni su tek ujutru javili da mi se ćerka predozirala. Kažu da je preminula oko ponoći”, kaže Milić Vukašinović za “Informer”.

Roker je objasnio da se psihičko stanje njegove ćerke pogoršalo kada joj je Centar za socijlani rad u Sarajevu prošle godine oduzeo sinove.

“Ubijalo ju je što djecu viđa jednom nedjeljno i zbog toga je imala suicidne misli. Početkom juna je pokušala da se ubije. Djecu su joj oduzeli upravo zbog toga što je imala problem sa narkoticima. Ja sam joj govorio da se sve može riješiti i da joj djeca mogu biti vraćena samo ukoliko se okane te droge i bude čista. Čak su mi i ljudi iz tamošnjeg Centra za socijalni rad, u kojem je djecu viđala svakog petka, rekli da će joj biti vraćena, ali prvo njeno stanje mora da se stabilizuje”, ispričao je Milić Vukašinović.

On je istakao da je njegova ćerka prošle godine zaglavila na psihijatriji u Splitu, pa je nastavila liječenje u Sarajevu.

“Uzimala je terapiju jer sam je ja natjerao da se skine sa heroina. Ubijeđen sam da je od tada, pa sve do utorka uveče, kada se predozirala, bila čista”, ispričao je Milić za “Informer”.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!