Milica Todorović: Prave žene imaju koji kilogram viška

#Showbiz #Kilogrami #MilicaTodorović #Pjevačica

milica-todorovic-petar-djorjdevic-5-770x410-1515432241.jpg

Pjevačica Milica Todorović napravila je pauzu u karijeri jer je, kako kaže, bila previše umorna i depresivna. Iako je u međuvremenu izdala hit singl “Limunada” sa Eminom Jahović i “Ljubi me budalo” sa MC Yankom, Milica se nije pojavljivala u medijima niti nastupala. Kada je odlučila da se vrati poslu, mediji su počeli da pišu kako je tokom pauze postala gojazna.

Ipak, Milica smatra kilograme poželjnim.

“Srećna sam i uživam u ovih nekoliko kilograma viška. Oduvijek sam željela da ličim na žensko, dobijem butine, kukove, stomačić. Možda bi trebalo da smršam dva-tri kilograma, tačnije da se malo zategnem u teretani, ali ništa radikalno”, kazala je zvijeda i dodala:

“U poslijednje vreme toliko sam radila da uopšte nisam imala vremena za sebe. Jela sam nezdravo jednom ili dva puta dnevno, loše i neredovno spavala. S druge strane, duboko vjerujem da depresija i nezadovoljstvo takođe imaju dosta uticaja. Ovaj posao je stresan i često ne možeš da ostaneš ravnodušan na razne situacije u kojima se nalaziš. Vrlo je moguće da je blaga depresija uticala na spontano taloženje mojih kilograma, mada je glavni uzrok, zapravo, neredovan život i nezdrava ishrana”, priznala je Milica.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Advertisements
Želite reklamu na Portalu Crna Gora? Javite nam se!

Želite i Vi da pišete za Crnu Goru? Pridružite nam se!